Ce reprezintă Clubul Crescătorilor de Elită

Parteneriatul cu Crescătorii

Având expertiză de aproape 50 ani, câinii și pisicile au fost în centrul atenției noastre în fiecare moment. Studiul, acumularea cunoștințelor, respectarea și conștientizarea diferențelor, reprezintă munca noastră zilnică.


Angajamentul nostru face Diferența

Royal Canin se ghidează după principiile fundamentale de cunoaștere și respect pentru câini și pisici, și ne-am asumat responsabilitatea de a crea un impact pozitiv în tot ceea ce reprezintă bunăstarea lor.

Angajamentul nostru este evidențiat prin modul în care ne desfășurăm activitatea și suntem focusați pe controlul calității, responsabilitate socială și grija față de mediul înconjurător - deoarece respectul față de oameni, performanță și planetă sunt valori după care ne ghidăm zi de zi.


Angajamentul nostru față de Crescători

Angajamentul față de lumea crescătorilor se evidențiază prin parteneriatele puternice pe care Royal Canin le are cu crescătorii din întreaga lume. Suntem prezenți cu subsidiare în 46 ţări și susținem mii de evenimente, expoziții canine și feline în lumea întreagă.

Participarea la aceste evenimente ne dă oportunitatea de a împărtăși cunoștințele și pasiunea noastră cu profesioniști ca dumneavoastră, având ca țel comun îmbunătățirea sănătății și bunăstării câinilor și pisicilor.


Angajamentul nostru față de Cunoaștere

Royal Canin transmite cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul deceniilor prin multitudinea de documente, broșuri și cărți. Acest website nou ne oferă încă o ocazie de a împărtăși cu dumneavoastră cunoștințele noastre. 


Angajamentul nostru față de Excelență

Ne-am luat angajamentul de a oferi servicii excelente și produse specializate partenerilor noștri din toata România. 

Ne consultăm permanent cu cei mai respectabili experţi din lume și autorități specializate în reproducţia şi nutriția sănătoasă pentru animale de companie – implicit crescători ca dumneavoastră și medicii veterinari. Contribuim la sănătatea şi bunăstarea căinilor dezvoltând reţete precise datorită studiilor efectuate de  departamentul R&D ( Research & Developement-  Cercetare şi Dezvoltare)  împreună cu cele 2 centre: Centrul de Cercetare Aemargues din Franţa și Centrul Waltham Pet Nutrition din Regatul Unit al Marii Britanii.


Angajamentul nostru față de Dumneavoastră

Am lucrat îndeaproape cu crescătorii din România încă din anul 2009, când am înființat Clubul Crescătorilor de Elită Royal Canin. De atunci, ne-am dezvoltat relații strânse cu crescători din toată țara și am devenit la rândul nostru o parte integrantă din această comunitate minunată a chinologiei.

În fiecare an am avut deosebita onoare de a organiza pentru partenerii noștri Convenția Națională a Crescătorilor. De asemenea, Elite Seminariile organizate de noi au menirea de a aduce în prim plan informatii de mare interes şi de a vă susţine în dobandirea de cunoştinţe ce contribuie la performanța și succesul dumneavoastră.


În câteva cuvinte, dorim să evidențiem respectul și responsabilitatea noastră de a crea împreună cu dumneavoastră o lume mai bună pentru câini și pisici.