Ce ne face diferiți?

La Royal Canin trăim prin convingerea că pisicile și câinii nu sunt la fel ca oamenii. Sunt unici, cu nevoi nutriționale unice și complet diferite de ale noastre.


Royal Canin realizează o nutriție sănătoasă și precisă pentru câini, care se adresează nevoilor specifice în funcție de rasă, talie, vârstă, greutate, digestie, aspecte genetice.

Suntem partenerul dumneavoastră

Obiectivele unui crescător sunt sănatatea câinilor și succesul în programul de reproducție.


Vă ajutăm să vă îndepliniți scopul și de aceea vă puteți baza pe nutriția specifică dezvoltată de către Royal Canin.

Nutriția Sănătoasă Royal Canin simplificată la 8 puncte cheie


Nutriție precisă

Oferiți soluții nutriționale precise realizate special pentru o anumită rasă, prin ajustarea fiecărei formule nutriționale, pentru a satisface nevoile particulare ale acestora. De exemplu, formula nutrițională pentru rasa German Shepherd conține valori crescute de sulfat de condroitină și glucozamină ce contribuie la sănătatea articulaţiilor.


Vă punem la dispoziție formule nutriționale pentru fiecare dintre următoarele rase: Boxer, Dachshund, German Shepherd, Golden Retriever, Labrador Retriever și Rottweiler.

Dezvoltarea armonioasă

Sprijină creșterea sănătoasă și armonioasă a puilor prin raportul optim al nutrimentelor din reţete.


Reţetele noastre conţin un număr de peste 70 de nutrimente esenţiale, absolut necesare în dezvoltarea echilibrată a căţeilor şi menţinerea sănătăţii pe termen lung.


Dieta echilibrată

Mențineți greutatea ideală și condiția fizică cu ajutorul proteinelor cu digestibilitate ridicată și un aport moderat de grăsimi, pentru a avea animale cât mai sănătoase.

Reproducție

Pregătiți femelele din canisa dumneavoastră pentru gestație sănătoasă și lactație, folosind produsele profesionale specifice, pentru a avea rezultate de succes.

Sănătate

Protejați sănătatea câinilor dumneavoastră de-a lungul întregii vieţi și asigurați-le longevitatea, cu ajutorul complexelor de substanțe nutritive ce contribuie la consolidarea imunităţii.

Digestibilitate

Optimizați sănătatea digestivă cu ajutorul proteinelor cu digestibilitate ridicată, prebioticelor și uleiului de pește, care îmbunătățesc calitatea și limitează volumul scaunelor.

Palatabilitate

Satisfaceți apetitul câinilor cu arome exclusive, special selectate pentru a crește gradul de stimulare și receptivitate. Calitatea înaltă și structura ambalajelor noastre garantează prospețimea produsului, integritatea nutrimentelor și palatabilitatea per ansamblu.

Frumusețe

Mențineți aspectul și frumusețea blănii cu ajutorul complexului de vitamine, acizi grași și amino-acizi esențiali, nutrimente ideale pentru câinii care participă în expoziții chinologice.

Avem cele mai înalte standarde de calitate. Cele 13 fabrici pe care le avem au aceleaşi standarde de producţie, indiferent de locaţia lor.


Clubul Crescătorilor de Elită Royal Canin este dedicat exclusiv acelor crescători de câini care demonstrează responsabilitate și respect față de animalele pe care le cresc.
Clubul oferă partenerilor săi numeroase beneficii, concepute pentru a sprijini activitatea și pasiunea dumneavoastră. Acestea includ cele mai recente articole educaționale bazate pe știință, produse profesionale exclusive și prețuri speciale pentru produsele dedicate profesioniștilor.