Pui Malinois - Bono Bucium Stone Kennel

Bono - Bucium Stone Kennel

Primul pui dintr-o serie de 8 exemplare, un mascul puternic si echilibrat, cu un grad de insotire excelent. Invata si intelege foarte repede ce se doreste de la el. Are o muscatura rapida si ferma. Sunetele puternice la care este supus, nu-l afecteaza. In urma testelor efectuate, am constat ca este un mascul cu care se poate lucra cu usurinta la un nivelul inalt, in acest sens il recomandam persoanelor cu o experienta medie in chinologie, cu ambitii pe latura sportiva sau paza si protectie!

Tatal: Fasther Duma’s (Bono) detinut de Ovidiu Muresan - Cluj.

Mama: Z-Mia Mioris Land detinuta de canisa Bucium Stone Kennel Iasi.

Printre ascendenti se numara:

* Tatal - Fasther Duma’s – locul 4 in 2018 si locul 9 in 2019 la Campionatele Mondiale de Mondioring din Cehia si Slovenia, categoria a II-a, actualmente este calificat la Campionatul Mondial 2021 si face parte din echiapa Romaniei de Mondioring la categoria a III-a;

* Bunic - Isaac des Cros Monsois, Campion al Romaniei in 2018 si el de asemenea este calificat la Campionatul Mondial de Mondioring 2021, categoria a III-a;

* Bunic - Iaro Agite (Erick) detinator de Brevet de Salvare din Avalansa, actualmente isi desfasoara activitatea la Salvamont Suceava.

* Strabunic – Ikamatz van de Duvetorre locul 4 la Campionatul Mondial de Mondioring 2013 din Slovenia.

* Strabunic - Udex du Blanc des Hermelles – Campion al Frantei in 2008

* Strabunic - Gucci von den Lausbuben - locul 2 (cu puncte egale cu locul 1), 293 pct. la Campionatul Mondial IPO3 - Slovenia 2008.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0745177135!